مدیر حوزه علمیه استان یزد: در تحقق مسأله “بلاغ مبین”، حوزه علمیه باید “مجاهد فرهنگی” تربیت نماید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، صبح امروز ۱ تیر ۱۴۰۴ مدیر حوزه علمیه استان یزد با دعوت از کادر معاونت تبلیغ و خبرگزاری رسمی حوزه، نشست تخصصی با محوریت پیام حوزه پیشرو و سرآمد و شرایط جنگی را برگزار کرد.
در این نشست تخصصی ضمن تشریح بخش‌هایی از پیام “حوزه پیشرو و سرآمد” توسط حجت الاسلام والمسلمین حسینی مدیر حوزه علمیه استان یزد، اعضای حاضر در این نشست به بیان مسائل مربوطه و پیشنهادات خود در راستای تحقق اهداف  آن پرداختند.
مدیر حوزه علمیه استان یزد عنوان کرد: حال که فرض بر تحقق مسأله بلاغ مبین می‌باشد، حوزه علمیه باید مجاهد فرهنگی تربیت کند.
در ادامه این مطلب نقش مجاهد فرهنگی در مسأله جنگ، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
اعزام ویژه تبلیغی در ماه محرم و استفاده از این ظرفیت، تشکیل شبکه انتشار، پیگیری برگزاری دوره های تخصصی معاونت تبلیغ، و قرارگرفتن در حالت فوق العاده و ویژه با عنایت به شرایط جنگی از دیگر موارد مورد طرح در این نشست تخصصی بوده است.

فرازهای مربوطه از پیام حوزه پیشرو و سرآمد
🔹رساندن پیامی که به‌روز و پُرکننده‌ی خلأ و برآورنده‌ی هدف دین باشد، حتماً نیازمند آموزش و فراگیری است.
دستگاهی باید متصدّی این مأموریّت شود و قدرت اقناع، آشنایی با شیوه‌ی گفتگو، آگاهی از نوع تعامل با افکار عمومی و فضای رسانه‌ای و مجازی، انضباط در مواجهه با عنصر مخالف را به طلبه بیاموزد و با تمرین و ممارست، در دوره‌ای محدود، او را آماده‌ی ورود به این میدان کند.
از سویی با استفاده از ابزارهای فنّی روز، تازه‌ترین و شایع‌ترین القائات و آفت‌های فکری و اخلاقی را گردآوری و بهترین و رساترین و قوی‌ترین پاسخ را در قالب ادبیّات متناسب با زمان برای آن فراهم کند، و از سوی دیگر لازم‌ترین دانستنی‌های دینی متناسب با وضع فرهنگی و فکری روز را به صورت بسته‌های مناسب اندیشه و فرهنگ نسل جوان و نوجوان و خانواده‌ها تدوین نماید.
این مجموعه‌ی شکلی و محتوایی، مهم‌ترین موضوع تعلیم در این بخش است.

🔹  در کار تبلیغ موضع ایجابی و حتّی تهاجمی، از موضع دفاعی مهم‌تر است.
آنچه درباره‌ی دفع و رفع شبهه‌ها و القائات گفته شد، نباید دستگاه تبلیغ را از تهاجم به مسلّمات فرهنگ انحرافی رایج در جهان و احیاناً در کشور ما، به غفلت بکشاند.
فرهنگ تحمیلی و القائی غرب، با سرعتی روزافزون، رو به کج‌رَوی و انحطاط است؛ حوزه‌ی فلسفه‌دان و متکلّم، به دفاع در برابر شبهه‌انگیزی بسنده نمیکند بلکه در قبال این کج‌رَوی و گمراهی، چالشهای فکری می‌آفریند و مدّعیان گمره‌ساز را مجبور به پاسخگویی میکند.
تدارک این دستگاهِ آموزش‌دهنده از جمله اولویّتهای حوزه است؛ این، پرورشِ «مجاهد فرهنگی» است و با توجّه به تحرّک دشمنان دین که بجد در حال نیروپروری بخصوص در برخی عرصه‌های مهم میباشند، شایسته است بسیار جدّی شمرده شود و شتاب بگیرد.
انتهای پیام

پویش “دعا اثر دارد” حوزه علمیه استان یزد در شرایط جنگی
تصاویر/ جلسه هم‌افزایی نهادهای حوزوی مربوط به جنگ و وظایف روحانیون
مدارس علمیه یزد