راهکارهای تعامل و همکاری حوزه علمیه استان یزد و میراث فرهنگی بررسی شد

حجت الاسلام والمسلمین سید حسين حسینی مدیر حوزه علمیه استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، ضمن اشاره به برگزاری جلسه هم‌اندیشی مسئولین حوزه علمیه استان یزد و اداره کل میراث فرهنگی، اظهار کرد: در این جلسه‌ که با حضور دکتر رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد برگزار شد، برنامه‌های مدیریت حوزه علمیه استان یزد و اداره کل میراث فرهنگی در راستای تقویت جایگاه گردشگری و فرهنگی استان یزد طرح و بررسی گردید.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی ضمن تشریح ظرفیت‌های موجود در حوزه گردشگری و فرهنگی، عنوان کرد: حوزه علمیه استان یزد توان اجرای برنامه‌های مختلف در موضوع گردشگری را دارا می باشد.
وی ضمن اشاره به حضور طلاب زبان دان بسیار در حوزه علمیه استان یزد که به یک تا چهار زبان خارجی تسلط کامل دارند، گفت: اماکن میراثی و فرهنگی حوزه علمیه یزد که علیرغم گذشت چند سده از زمان تاسیس آنها همچنان فعال و پویا بوده و طلاب علوم دینی نیز در آن مشغول تحصیل هستند.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به آمادگی حوزه علمیه در برخی فعالیت‌ها و پتانسیل‌های شاخص در جهت تعامل بیشتر با اداره کل میراث فرهنگی، خاطرنشان کرد: حوره علمیه در تامین زیرساخت‌ها، تربیت و انسجام نیروی انسانی لازم در این زمینه مانند تربیت طلاب زبان‌دان فعالیت های جدی و تخصصی دارد.
بحث در خصوص مرمت و نگهداری از مدارس علمیه میراثی یزد که از بعد قدمت و میراثی دارای اهمیت ویژه‌ای هستند و همچنین برگزاری جلسات مستمر و متقابل با حضور کارشناسان و برنامه‌ریزان هر دو نهاد جهت استفاده از ظرفیت‌های موجود از دیگر موضوعات طرح شده در این جلسه هم اندیشی بوده است.

انتهای پیام

تصاویر/ مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج مدرسه علمیه مصلی یزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این بخش الزامی است
این بخش الزامی است
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مدارس علمیه یزد